spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăActualitateSCANDALUL DIN AUR/ȘOSOACĂ: A ridicat palma la mine LAVRIC: A ţipat şi...

SCANDALUL DIN AUR/ȘOSOACĂ: A ridicat palma la mine LAVRIC: A ţipat şi la mine şi altercaţia a continuat în biroul lui Claudiu Tîrziu

-

„Am vorbit cu George Simion astăzi și i-am spus că eu voi pleca din partid, pentru că eu nu voi suporta niciodată un astfel de tratament, mai ales că domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan și sinceră să fiu, și-a ridicat și palma la mine.Pfuai de mine, în momentul ăla am zis: Nu se poate așa ceva! Era atât de furios, cum nu se poate. I-am zis: cum îți permiți tu, cine ești tu să fii violent și verbal, și fizic?”, a declarat Diana Șoșoacă, la România TV.

- Reclama -

„Perspectiva divorţului dintre AUR şi doamna Șoșoacă plutea în aer, însă am crezut că dacă o luăm pe duhul blândeţii putem să îi hrănim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi înfrânată cu nimic. Probabil că nici cu ea însăşi nu se poate privi în oglindă”, a declarat Sorin Lavric, la Digi24.

„A ţipat şi la mine şi altercaţia a continuat în biroul lui Claudiu Tîrziu. Ne-a insultat, spunând că cine suntem noi să îi spunem ei ce să facă. Asta e structura ei, certăreaţă, virulentă. Ea, prin prisma profesiei, a fost învăţată să meargă până în pânzele albe cu cearta, ştiind că oamenii cu bun simt cedează şi aşa am procedat şi noi, am încercat să lăsăm de la noi. Dar astăzi ne-a insultat atât de mult, încât ne-am dat seama că nu se poate continua aşa”, a completat el. „L-am sunat şi pe George Simion şi a fost imediat de acord. Am strâns grupul de senatori AUR, le-am spus. Ştiu foarte bine toţi cine este Diana Şoşoacă, ce structură are, colerică, emană numai energie negativă. Nu am mai putut. A continua cu ea în AUR înseamnă a compromite formaţiunea pe termen lung”, a completat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img