spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeScandalul Delon, moștenirea și plata taxelor

Scandalul Delon, moștenirea și plata taxelor

-

Fiul cel mare al starului francez Alain Delon, Anthony, a declarat vineri că declaraţiile sale critice la adresa surorii lui vitrege nu au legătură cu chestiunea moştenirii ci cu locul în care actorul îşi va petrece ultima parte a vieţii, acuzând-o pe Anouchka Delon că doreşte să îl mute pe tatăl ei în Elveţia din motive financiare, informează AFP conform Agerpres.

„Vreau să încep prin a stinge un incendiu (…) pentru că toate aceste discuţii despre bani, despre moştenire, toate aceste supoziţii îmi provoacă greaţă, pentru că nu este vorba despre aşa ceva”, a declarat Anthony Delon pentru postul de televiziune CNews, la o zi după un interviu apărut în revista Paris Match în care a acuzat-o pe Anouchka că îl manipulează pe tatăl lor, a cărui stare de sănătate a intrat în declin după un accident vascular cerebral (AVC) suferit în 2019.

- Advertisement -

În replică, Alain Delon, o legendă a cinematografiei, în vârstă de 88 de ani, a anunţat că intenţionează să depună plângere împotriva fiului său cel mare, denunţând o „debandadă mediatică” şi o dorinţă de a-i face rău lui şi fiicei sale, care, la rândul ei, a anunţat o plângere pentru defăimare, calomnie, ameninţare şi hărţuire.

„Chestiunea moştenirii este reglată”, a dat asigurări Anthony Delon. „Sora mea va primi 50% din toată averea tatălui meu. Fratele meu (Alain-Fabien) şi cu mine vom primi ceea ce se cheamă ‘partea de rezervă’, deci avem 25%”, a detaliat cel mai mare dintre copiii celebrului actor francez.

- Advertisement -

„În schimb, eu şi fratele meu vrem ca dorinţa tatălui nostru să fie respectată” şi ca el să fie lăsat să trăiască în reşedinţa lui din Douchy-Montcorbon (din centrul Franţei), a explicat Anthony Delon, acuzându-şi sora că vrea „să îl ducă” pe starul francez în Elveţia, ţara în care acesta are rezidenţă administrativă şi a cărei cetăţenie o deţine din 1999.

„Teama” Anouchkăi este că tatăl meu va fi redefinit ca francez, ca cetăţean francez, ceea ce ar duce la „o enormă taxă” post-mortem, a adăugat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img