spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAnalizeScandalul corvetelor: Dragnea acuză presiuni din partea Franței

Scandalul corvetelor: Dragnea acuză presiuni din partea Franței

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, acuză că în presa din Franţa au apărut articole referitoare la România al căror scop ar fi acela de a „pune presiune pe Ministerul Apărării” pentru ca acesta să aloce unei companii franceze contractul pentru construirea corvetelor, transmite News.ro.

Tot în Franţa a apărut în nu mai ştiu ce ziar de mai mic tiraj, dar trebuia să apară, că Guvernul Francez este foarte supărat pe mine că eu blochez Ministerul Apărării să nu care cumva să cumpere corvetele de la francezi pentru că vreau să le dau la olandezi. Pe ce se bazează asta? Pe nimic. Ce încearcă de fapt? Să pună presiune pe Ministerul Apărării să facă corvetele cu francezii. Habar n-am cu cine o să le facă”, a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a adăugat că, în opinia sa, şi fostul ministru al Apărării sau Guvernul au greşit atunci când au astabilit modul de alocare a contractelor.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...