spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeSCANDALUL CONTRACTELOR ABUZIVE/ Vodafone învinsă în instanță și obligată la despăgubiri

SCANDALUL CONTRACTELOR ABUZIVE/ Vodafone învinsă în instanță și obligată la despăgubiri

-

Judecătoria Sector 1 a obligat Vodafone Romania să plătească unui client despăgubiri morale de 10.000 de lei pentru conduită contractuală abuzivă, plus cheltuieli de judecată de aproape 3.000 de lei. De asemenea, instanța a constatat că subsidiara locală a grupului britanic Vodafone, al doilea jucător de telefonie mobilă, a restricționat abuziv serviciile furnizate clientului, precum și caracterul abuziv al unei clauze privind rezilierea contractului, scrie Profit.ro.

- Reclama -

Prin decizia adoptată, Judecătoria Sector 1 a constatat abuzivă o clauză din două contracte care face referire la obligarea abonatului la plata unei despăgubiri în cazul încetării contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale stabilite. În plus, instanța a mai constat „caracterul nedatorat” al unei sume totale de peste 700 de lei, achitată de client în urma facturilor emise de Vodafone Romania.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la instanța superioară

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...