spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeScandalul c...e de la UNITER

Scandalul c…e de la UNITER

-

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu l-a taxat dur pe Răzvan Vicoveanu, actorul care şi-a început discursul rostit cu ocazia câştigării premiul UNITER pentru cel mai bun actor într-un rol principal, cu: „Bravo, c…”.

- Reclama -

Redăm mesajul lui Rădulescu.  „Bravo, coaie”   Aşa a început discursul câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal, aseară, la gala Uniter. Asta a rostit un actor, pe scenă, la o gală unde a fost alături de cei mai buni artişti din branşă. Bravo, coaie. Şi a mai zis că e foarte emoţionat. Nu-mi explic cum e posibil să scoţi aşa ceva pe gură, absolvent de facultate de teatru, şcoală unde înveţi să-ţi stăpâneşti emoţiile pe scenă, să nu vorbeşti despre cât eşti de emoţionat şi mai ales, să slujeşti Scândura Sfântă cu umilinţă şi respect. Şi tot în facultate înveţi să conţii, nu să arăţi!  Deci coaiele alea trebuiau conţinute, nu arătate. Că forma fără fond e specifică amatorilor în birturi, nu câştigătorilor Uniter-ului. „Bravo, coaie.” Ai mânjit munca, talentul, harul şi sacrificiul multor Actori, dar probabil că n-ai tu treabă cu asta…”

Actorul Teatrului Regina Maria din Oradea, Răzvan Vicoveanu, a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea personajului Ivan Alexandrovici Hlestakov din spectacolul „Revizorul” de N.V. Gogol. El s-a scuzat pentru limbajul folosit după ce a primit premiul, spunând că este emoţionat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...