spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriSCANDALUL ANA MARIA PĂTRU DUCE LA PSD/ Om cheie ar fi vizat:...

SCANDALUL ANA MARIA PĂTRU DUCE LA PSD/ Om cheie ar fi vizat: FINUL TREZORIER ȘI CONEXIUNILE

-

Trezorierul PSD, deputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici, finul fostei șefe a Autorității Electorale, Ana Maria Pătru, ar fi fost citat în dosarul în care aceasta a fost arestată miercuri seară, scrie ziarul Profit din Argeș.

draghici-nunta-770x470CITIȚI ȘI:Legătura șefei Autorității Electorale cu PSD: FINUL

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:Ponta, chef pe banii poporului cu un grup infracțional organizat, unul din groparii OLTCHIM și celebra Ana Maria Pătru

FLUX 24 a menționat că Mircea Drăghici a fost cununat de Ana Maria Pătru și soțul acesteia în 2013. De menționat este că soția lui Drăghici a fost consilier la Parlamentul European al Dacianei Sârbu, partenera de viață a fostului premier Victor Ponta.

- Advertisement -

draghicifMircea Drăghici a fost consilierul  pe probleme de transporturi al lui Victor Ponta când acesta era premier.

Mircea Drăghici este acuzat de DNA într-un dosar aflat pe rolul instanțelor.

CITIȚI ȘI:Trezorierul PSD trimis în judecată alături de 38 primari și viceprimari

Soția lui Drăghici a fost liderul tineretului PSD din Argeș și a fost cercetată într-un dosar de DNA, dar care nu a finalizat.

CITIȚI ȘI:URMEAZĂ CUTREMUR ÎN PSD: Scandalul taberei TSD din Poiana Brașov plătită din banii Ministerului Tineretului/ NEVASTA UNUI FOST CONSILIER AL LUI PONTA, IMPLICATĂ

Mircea Drăghici a fost implicat și în alte scandaluri.

CITIȚI ȘI:DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE FĂCUTE DE OMUL DE CASĂ AL UNUI LIDER PSD: L-am prins cu ciordeala, face concedii de 50.000 de euro în străinătate

CITIȚI ȘI:Un nou scandal pentru Ponta: Consilierul său şi-a pus sora într-un post cheie

Elena Udrea a declarat miercuri că dosarul Pătru ar duce la Liviu Dragnea și PSD, dar nu a dat detalii.

CITIȚI ȘI:Udrea, declarație CHEIE în cazul fostei șefe AEP: Are legătură cu Liviu Dragnea

FLUX 24 a mai relatat miercuri că ultima întâlnire oficială a Anei Maria Pătru a avut loc cu cinci zile înainte arestare cu fostul șef al SRI, George Maior, actualmente ambasador în SUA, un apropiat al PSD.

anaCITIȚI ȘI:Înainte de a fi reținută de DNA, Ana Maria Pătru s-a întâlnit cu fostul șef al SRI

Soțul fostei șefe Autorității Electorale, Florin Ștefan Pătru, a fost și director comercial la una dintre principalele căpușe care au falimentat Oltchim, e vorba de Chempro Chemicals, societate mixtă româno-spaniolă, la care administrator este Roibu Alexandru-Călin (fiul directorului general al combinatului vâlcean) și care a acumulat datorii de 94,5 miliarde lei vechi la Oltchim, în 2012.  Chempro Chemicals, al cărui director comercial este nașul deputatului PSD Mircea Drăghici, se află printre firmele nominalizate de către lichidatorul judiciar Gheorghe Piperea că ar fi făcut afaceri dezavantajoase pentru Oltchim.

În 2013, Antena 3 a avut o emisiune cu dezvăluiri despre Mircea Drăghici:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img