spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasămediuScandalosul comunicat al MAE la șantajul turcesc

Scandalosul comunicat al MAE la șantajul turcesc

-

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat, joi, la solicitarea News.ro, că nu a primit vreo solicitare din partea autorităţilor turce de închidere a fundaţiei „Lumina lnstituţii de Învăţământ”, iar în cazul în care în viitor va exista o astfel de cerere, ”se va lua o decizie doar după o atentă analiză a argumentelor părţii turce”.

- Reclama -

Mi se pare absolut scandalos, scandalos, comunicatul ministerului român de externe: dacă Turcia va cere închiderea fundaţiei ”Lumina” – cea care deține Liceul Internațional de Informatică și e acuzată că e finanțată de Gulen – „se va lua o decizie doar după o atentă analiză a argumentelor părţii turce”. Ăsta e comunicat de preș, mă scuzați. Vine Erdogan, care a dat afară 15.000 de cadre didactice și mii de judecători, și ne spune ce să facem în învățământ? Dar dacă vin Rusia sau China și ne cer să închidem școli unde se face propagandă capitalistă și pro-NATO, cum procedăm? Toate fosilele comuniste au ajuns să conducă MAE. Out!, a comentat pe facebook jurnalistul Mircea Marian.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...