spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriScandal sexual la Crucea Roșie, un politician și o preoteasă

Scandal sexual la Crucea Roșie, un politician și o preoteasă

-

Rodica Davidean (foto jos), directoarea filialei Vrancea de la Crucea Roşie, este cercetată penal într-un dosar de hărţuire pornit de la o criză de gelozie , iar părţile vătămate ar fi doi soţi, cărora Davidean le-ar fi trimis sms-uri insistente. Totul a început după ce şefa Crucii Roşii ar fi bănuit o preoteasă că îi face ochi dulci iubitului ei, un „Don Juan” de primărie din judeţ, scrie Ziarul de Vrancea.

- Reclama -

thumbnail.phpConform unor surse citate de ZV, povestea pleacă de la un bărbat iubăreţ, cu funcţie importantă în administraţia publică locală, care ar fi fost împărţit între Rodica Davidean şi o altă femeie, căsătorită cu un slujitor al bisericii.

Când directoarea de la Crucea Roşie a aflat de potenţiala “rivală” a început să trimită sms-uri şi să dea telefoane insistente preotesei. În ecuaţie a intrat şi soţul acesteia care a aflat de conţinutul mesajelor, moment în care s-a decis să depună plângere penală la Parchet, pentru a-şi apăra onoarea familiei şi, desigur, parohia.

La verificările efectuate a rezultat că telefonul de pe care s-au trimis mesajele ar aparţine Rodicăi Davidean şi că ultimul sms ar fi fost trimis pe data de 22 august. Anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie care s-a desfăşurat, conform unor informaţii, în cursul zilei de miercuri atât la sediul filialei de Cruce Roşie, situat pe strada Dimitrie Cantemir, în spatele fostului magazin Romarta, dar şi la domiciliul directoarei. Conform altor surse, primele suspiciuni ale anchetatorilor s-au confirmat

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...