spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăActualitateSCANDAL PNL-USR LA CONSTANȚA: Stelian Ion de la USR îi cere lui...

SCANDAL PNL-USR LA CONSTANȚA: Stelian Ion de la USR îi cere lui Vergil Chițac de la PNL să se retragă

-

Candidatul USR PLUS la Primăria Constanţa, Stelian Ion, i-a cerut public lui Vergil Chiţac, contracandidatul său liberal, să se retragă din cursa electorală, după informaţiile apărute cu privire la afaceri imobiliare pe care le-ar avea.

- Reclama -

„Modul în care un candidat la Primărie şi-a construit averea şi parcursul politic reprezintă o chestiune de interes public. Constănţenii au dreptul să ştie, iar domnul Chiţac are obligaţia să le ofere explicaţii şi documente legate de felul în care a reuşit să tranzacţioneze imobilele şi sumele de bani uriaşe despre care a relatat presa. Faptul că domnul Vergil Chiţac refuză să răspundă clar acestor acuzaţii, aruncând discuţia în derizoriu, este o sfidare la adresa electoratului. E momentul ca domnul Chiţac să dea dovadă de onoarea militară pe care o invocă atât de des în discursurile sale şi să facă stânga-mprejur. Nu este demn de această candidatură”, a declarat Stelian Ion, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Sursa citată menţionează că presa locală din Constanţa a scris că senatorul PNL Vergil Chiţac a divorţat în mod fictiv de soţia sa pentru a derula tranzacţii imobiliare în numele ei şi a vândut şi cumpărat 14 proprietăţi, care i-au adus un profit de jumătate de milion de euro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...