spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeScandal pe coronavirus între Slovenia și Croația

Scandal pe coronavirus între Slovenia și Croația

-

Controalele introduse de Croaţia în legătură cu noul coronavirus la unele puncte de trecere a frontierei cu Slovenia sunt ineficiente şi dăunătoare din punct de vedere economic, a declarat joi premierul sloven Marjan Sarec, transmite agenţia croată de presă HINA conform Agerpres.

- Reclama -

La punctele de frontieră unde au fost introduse astfel de controale, poliţia de frontieră croată îi întreabă pe călători dacă vin din regiuni unde au fost înregistrate focare de coronavirus, măsură care însă nu este foarte eficientă întrucât nu se poate avea încredere deplină că toate răspunsurile vor fi sincere, a explicat Sarec.

În plus, cei opriţi de serviciile de frontieră croate pentru a fi supuşi la un test medical trebuie să aştepte câteva ore rezultatul, a menţionat premierul sloven.

Acesta a insistat că acţiunea serviciilor croate de control al graniţelor a determinat cozi lungi de vehicule de partea slovenă a frontierei, în municipalitatea Brezice, ceea ce generează pagube economice.

Potrivit informaţiilor serviciilor slovene de trafic rutier, camioanele aşteptau până la şase ore la punctul de trecere de la Bregana, de partea slovenă a graniţei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...