Fostul membru al CNA Narcisa Iorga spune, într-o declaraţie transmisă MEDIAFAX, că nu este acuzată de trafic de influenţă în ancheta DNA, după ce senatorul Georgică Severin a spus că unii membri ai CNA şi-au folosit funcţia în acest scop, invocând numele acesteia.

“Domnul Georgică Severin, în calitatea sa de senator PSD, care votează împotriva cererilor DNA la adresa parlamentarilor prieteni, nu are calitatea morală să se refere la persoana mea. Îl asigur că eu, spre deosebire de cei pe care domnul Georgică Severin îi apără, indiferent cât ar striga ambasadele, sunt oricând la dispoziţia procurorilor. Nu sunt acuzată de trafic de influenţă, aşa cum afirmă, aceasta fiind o acuzaţie deosebit de gravă”, spune Narcisa Iorga.

Aceasta precizează că reprezentantul PSD încurcă speţa sa “cu cele ale domnilor Dan Şova, Varujan Vosganian şi Laszlo Borbely“.

“Dacă apreciază că CNA a fost transformat în tribună politică, înseamnă că îşi asumă public ceea ce eu spun de mult: au fost şi sunt membri CNA care merită medalia de «serviciu credincios» pentru USL, acum pentru PSD, întrucât, în timp ce sunt membri CNA, deci ar trebui să fie imparţiali şi echilibraţi, fac şi propagandă politică la televiziuni sau în presa scrisă şi online. Eu nu am scris şi nu am rostit în public nicio opinie politică atât timp cât am ocupat funcţia de membru CNA. Îi recomand domnului Georgică Severin să nu moară de grija mea!”, mai spune Narcisa Iorga.

Parlamentarul PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că cei mai mulţi membri ai CNA şi-au făcut datoria în Consiliu, însă au fost şi membri care şi-au folosit funcţia pentru trafic de influenţă.

Georgică Severin a făcut aceste afirmaţii în contextul în care a motivat depunerea la Parlament a unui proiect de modificare a Legii audiovizualului, pe care l-a iniţiat alături de parlamentarul PNL Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor. Potrivit iniţiativei legislative, Parlamentul va putea demite preşedintele CNA.

“Nu au fost probleme atât de mari (la CNA, n.r.). Nu este vina noastră că unii membri ai CNA au folosit funcţia pentru trafic de influenţă şi acum au uitat acest lucru, cum ar fi doamna Narcisa Iorga, şi ştiu că este suspectă într-o anchetă a DNA. Nu este vina noastră că unii membrii CNA transformă într-o tribună politică acest Consiliu. Dar marea majoritate a membrilor şi-au făcut datoria (…)”, a spus, printre altele, Georgică Severin.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?