spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăhighlightSCANDAL MONSTRU ÎN PNL/ Rareș Mănescu, atac la Blaga: LA COȘUL DE...

SCANDAL MONSTRU ÎN PNL/ Rareș Mănescu, atac la Blaga: LA COȘUL DE GUNOI

-

Actualul primar PNL al sectorului 6, Rareș Mănescu, a lansat vineri seară pe facebook un atac dur la adresa co-președintelui liberalilor, Vasile Blaga, care într-o intervenție la Realitatea TV a acuzat un blat PNL-PSD în acest sector.

- Reclama -

Blaga a spus că ar fi un blat între pretendentul la candidatura liberalilor la Primăria sector 6, deputatul Răzvan Mironescu, și cel al PSD, Gabriel Mutu.

Declarația a survenit după ce FLUX 24 a dezvăluit că Blaga îl dorește candidat la sectorul 6 pe Ștefan Florescu, un personaj susținut de clanul Sportivilor.

Este momentul sa trimitem aceste zvonuri acolo unde le este locul: la cosul de gunoi, si sa acordam atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat. Ne asteapta un an dificil, cu batalii importante, iar prima dintre ele este cea pentru functia de Primar al Sectorului 6, a afirmat Mănescu fără să îl numească explicit pe Blaga.

A vorbi despre posibilitatea unui “blat” cu PSD in Sectorul 6 este o mare minciuna, iar ea este promovata de cei care doresc un PNL slab, prins in certuri interne, a precizat Rareș Mănescu.

Avand intreaga Organizatie PNL Sector 6 in spate, candidatul liberal pentru functia de Primar al Sectorului 6 este de neoprit, a mai spus actualul primar al sectorului 6 referindu-se la Răzvan Mironescu, care nu este agreat de Blaga.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img