VIDEO/ Scandal la sediul PSD: Mălin Bot ridicat de jandarmi, un alt protestatar s-a urcat într-un copac/ CE SPUNE JANDARMERIA/ Bot amendat cu 6000 lei

0
238

Incident în fața sediului PSD, unde are loc ședința CEX. Fostul jurnalist Mălin Bot s-a împins cu jandarmii, s-a sprijinit de un stâlp de circulație, pe care l-a scos din pământ, transmite Antena 3.

Acesta refuzase să meargă la secția de Poliție, a opus rezistenta, acuzand ca este un „abuz” si a rupt un semn de circulatie.

La scurt timp, Bot a fost ridicat de jandarmi din fața sediului PSD pentru a fi dus la secție.
UPDATE: Mălin Bot a fost amendat cu 6.000 de lei
In fata sediului PSD s-au aflat circa 5 protestatari.
Bot alături de alți protestatari #rezist se prezentaseră luni în fața sediului PSD pentru a manifesta împotriva conducerii.
Un alt manifestant, Cristian Dide, s-a urcat într-un copac, dar a fost și el ridicat de jandarmi.
Și Sandi Matei, locotonentul lui Bot, cel care a bătut un bătrân în Piața Victoriei, a fost ridicat de jandarmi.
FILMUL MANIFESTAȚIEI #REZIST DE LA PSD:

UPDATE: REACȚIA JANDARMERIEI:

Jandarmeria precizează că persoanele din faţa sediului PSD care au fost conduse la secţie tulburau ordinea publică întrucât aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta condiţiile legale, respectiv declarare şi avizare.

”Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea sancţionării (persoanele care săvârşesc fapte contravenţionale care prin natura lor tulbură liniştea şi ordinea publică sunt îndepărtate din zonă)”, mai precizează Jandarmeria.
Patru protestatari, printre care şi  Mălin Bot, au fost ridicaţi de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc şedinţa Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumătate de oră căţărat într-un copac, dar în cele din urmă a coborât şi a fost dus la secţie.