spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăhighlightSCANDAL LA ROMA: Doi hoţi români umilesc întreaga Italie

SCANDAL LA ROMA: Doi hoţi români umilesc întreaga Italie

-

Un lider al formaţiunii xenofobe Liga Nordului, Luca Rodolfo Paolini, a denunţat eliberarea de către justiţia italiană a unor imigranţi condamnaţi pentru furt, observând că „Italia condusă de (premierul -n.red.) Matteo Renzi a fost umilită de doi hoţi români”.

„Este un fapt minor. În oraşul Pesaro, doi hoţi români – capturaţi, judecaţi, condamnaţi, dar eliberaţi pentru că este greu să ţinem hoţii în închisoare în Italia -, au mers şi au luat maşina care era confiscată, comiţând un nou furt (…). Pare a fi un film (…), dar este Italia condusă de (premierul – n.red.) Matteo Renzi”, afirmă Luca Rodolfo Paolini, secretarul general al filialei Ligii Nordului din regiunea italiană Marche.

„Vina judecătorului? Nu, să fie clar: dacă un Guvern, de fapt trei guverne – Mario Monti, Enrico Letta, Matteo Renzi – au produs patru-cinci legi pentru reducerea supraaglomerării din închisori, nu este vina judecătorilor că trebuie să aplice astfel de legi absurde”, adaugă Paolini, citat de site-ul de ştiri regional pu24.it.

„Prin actul lor de bravură, doi hoţi români umilesc şi pun într-un context ridicol în faţa cetăţenilor şi a întregii lumi Magistratura, Parlamentul, Guvernul şi întreaga Italie. (…) În calitatea de cetăţean italian, îmi vine să plâng pentru situaţia în care am ajuns”, subliniază reprezentantul formaţiunii xenofobe Liga Nordului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img