Prim-ministrul Mihai Tudose se va întâlni miercuri, la ora 11,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii a 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă, care au cerut o discuţie privind legile Justiţiei şi modificările la codurile penale.

Mălin Bot și Gabriel Liiceanu nu au fost acceptați printre reprezentanți chiar de organizațiile #rezist.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a organizaţiei Iniţiativa România, de comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegaţi din partea organizaţiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent şi clar.

În desemnarea celor 7 delegaţi, organizaţiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativităţi cât mai mari a grupurilor semnatare. Astfel, la întâlnire vor participa, în ordine alfabetică: Alexandru Socol – Corupţia Ucide, Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu, Laurenţiu Ştefănescu – Iniţiativa Timişoara, Marius Deaconu – Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Mihai Poliţeanu – Iniţiativa România, Mihai Tudorică – #REZISTENŢA, Radu Dumitriu – delegat al organizaţiilor din Diaspora.

Mălin Bot, unul dintre cei mai vocali protestatari din Piata Victoriei si de la Palatul Parlamentului, se declara impotriva negocierilor dintre organizatiile protestatarilor si premierul Tudose.

Reacția lui a venit după ce nu a fost nominalizat printre persoanele delegate la întâlnire.

Conform Bugetul nici Gabriel Liiceanu nu ar fi fost acceptat de susținătorii #rezist la întâlnire.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?