SCANDAL LA PSD pe propunerile de miniștri la Dezvoltare și Transporturi: Pe cine vrea Dragnea

0
105

Propunerile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Ministerul Transporturilor şi cel al Dezvoltării, Răzvan Cuc şi Daniel Suciu, au dus la certuri în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

UPDATE: Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc – pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu – pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.”Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, care, cred eu, trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis”, a spus premierul.

Liviu Dragnea a propus ca la Dezvoltare să fie nominalizat Daniel Suciu, iar la Transporturi Răzvan Cuc, lucru care a provocat nemulţumire în rândul socia-democraţilor. Potrivit surselor citate, nemulţumirea a plecat de la faptul că Răzvan Cuc a fost ales deputat în Giurgiu, în organizaţia PSD condusă de Niculae Bădălău şi s-a transferat, recent, la organizaţia PSD Neamţ, condusă de Ionel Arsene. 

Propunerile liderului social democrat nu au fost încă votate în şedinţa Comitetului Executiv. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, înaintea şedinţei CEx, că Răzvan Cuc este susţinut de PSD Neamţ pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi a precizat că Felix Stroe, liderul PSD Constanţa, nu poate să fie ministru, fiindcă nu este parlamentar.