Liderul PNL Timiș, Alin Popoviciu, candidat la funcția de vicepreședinte regional pentru zona de Vest, l-a acuzat duminică în ședința Consiliului Național de Coordonare (CNC), care are loc la Romexpo, pe contracandidatul său Gheorghe Falcă (Arad) că le-a cerut delegaților să arate buletinele de vot.

“La ultimul BPN (Birou Politic Național), domnul Falcă dădea exemplu că sunt un băiat bun, care își face treaba, dar nu am autoritate. Exact autoritatea pe care o am eu la Arad o are și el la Timiș. Mi-aș dori foarte mult ca acest slogan al PNL ‘Prin noi înșine’ să îl aplicăm și la vot. Dacă ești tare într-un partid, nu trebuie și nu ai voie să îți obligi oamenii să îți dea buletinele de vot ca să votezi tu pentru ei și nu ai voie să ceri președinților de organizații să le controlezi votul. (…) Sunteți oameni serioși, care puteți să votați fără a trece pe la etajul 2 ca să mergeți să prezentați votul ca să vi-l cenzureze unul sau altul din partea domnului Falcă”, a spus Alin Popoviciu.

Ulterior, președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut un apel la calm. “Tăcerea e de aur, spune o vorbă românească. Gândiți-vă de zece ori înainte de a lua cuvântul”, a spus Orban.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?