spot_img
20.3 C
București
joi, septembrie 28, 2023
AcasăFapt DiversScandal la Opera Naţională: Balerina Alina Cojocaru refuză să mai danseze

Scandal la Opera Naţională: Balerina Alina Cojocaru refuză să mai danseze

-

Balerina Alina Cojocaru, a anunţat miercuri seară, pe reţeaua de socializare Twitter, că nu va mai dansa în spectacolul „Manon” programat pentru duminică, 10 aprilie, în contextul în care balerinul şi coregraful Johan Kobborg nu mai este directorul artistic al Operei Naţionale Bucureşti, transmite Mediafax.

- Reclama -

Anunţul balerinei vine să confirme sprijinul acesteia faţă de coregraful şi dansatorul Johan Kobborg care nu mai este director artistic al Operei Naţionale Bucureşti. Acest lucru s-a petrecut în urma deciziei luate de noul director interimar al ONB, dirijorul Tiberiu Soare care a explicat că balerinul şi coregraful Johan Kobborg, care figurase până marţi pe site-ul ONB ca director artistic al instituţiei, nu mai ocupă această poziţie, punctând că acesta deţinuse o titulatură incorectă din punct de vedere legal.

„Voi continua să dansez numai sub conducerea care a făcut posibilă existenţa acestui balet spre încântarea publicului nostru cu @KOBBORG drept liderul nostru!!” („I will be performing ONLY under the management that made this ballet happen for our audience to enjoy, with @KOBBORG as our leader!!”), a scris Alina Cojocaru pe Twitter.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img