spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
Acasă#CentenarScandal la Chișinău la recepția de #Centenar:

Scandal la Chișinău la recepția de #Centenar:

-

Fundația liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, se numără printre sponsorii care au finanțat organizarea unei recepții găzduite de ambasada României la Chișinău cu prilejul Zilei Naționale, scrie Cotidianul.md.

- Reclama -

Vladimir Plahotniuc este poreclit Păpășarul sau Cardinalul și este acuzat că ar fi unul din oligarhii care influențează politica Moldovei.

Recepția, organizată la un hotel din centrul capitalei, a avut câteva sute de invitați, de la politicieni la jurnaliști și oameni de cultură. La intrare, pe lângă imagini cu România la Centenar, se proiectau și sponsorii evenimentului.

Chiar în primul rând a fost plasată fundația lui Plahotniuc, Edelweiss, una care a stârnit controverse de la apariția sa prin finanțările dubioase și activizarea în preajma campaniilor electorale.

Potrivit surselor Cotidianul.md care au participat la recepție, apariția fundației lui Plahotniuc printre sponsori a trezit nemulțumiri printre mulți invitați, unii dintre ei părăsind hotelul după doar 10-15 minute.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...