spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasămediuSCANDAL LA B1 (VIDEO): Senatorul PC Dumitru Pelican schimb de replici cu...

SCANDAL LA B1 (VIDEO): Senatorul PC Dumitru Pelican schimb de replici cu jurnalistul Stelian Negrea: Ești penibil, miorlăi pentru infractori, nu ai minte…

-

Contre dure între jurnalistul Stelian Negrea și liderul senatorilor PC, Dumitru Pelican, în cadrul emisiunii „România, Acum”, de pe B1 TV. Jurnalistul a fost făcut „penibil” de parlamentar, după ce Negrea i-a spus lui Pelican că „miorlăie pentru infractori”.

- Reclama -

„Aveți așa o inimă moale când vedeți infractori la pușcărie. O atitudine atât de înduioșătoare și de suavă, de ce miorlăiți pentru infractori și nu aveți respect pentru instanțele de judecată”, i-a spus Stelian Negrea.

În replică, Pelian a amenințat că pleacă din emisiune pentru că nu poate sta la masă cu „un individ atât de grotesc”.

„Sunteți penibil, atâta venin aveți în dumneavoastră. Nu pot să stau la masă cu un astfel de om grotesc. Atâta minte are, nu poți să-i ceri mai mult”, a spus liderul PC.

„E parlamentar, e plătit din taxele și impozitele mele. Taxele și impozitele mele te aduc pe dumneata în fața noastră. Stai pe banii pe mei așa că nu ai drept să mă faci penibil, cineva care miorlăie pentru infractori”, a completat jurnalistul.

Când Negrea l-a întrebat de ce nu pleacă din PC, atât timp cât fondatorul partidului, Dan Voiculescu, este închis pentru corupție, Pelican i-a spus că pune „întrebări de gâgă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...