spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeScandal între un primar și un deputat PSD

Scandal între un primar și un deputat PSD

-

PSD înseamnă în opinia primarului din Ocna Sibiului, George Predescu, Partidul Scornelilor și Demagogiei. Primarul i-a răspuns astfel liderului PSD Sibiu, Bogdan Trif, după ce acesta l-a acuzat pe edil că a refuzat un proiect pentru comunitate în valoare de 5,5 milioane de lei. ”Cât am fost ministru al Turismului, am tras efectiv de actualul primar, să depună un proiect la Ministerul Turismului, pe care l-am semnat și căruia i-am asigurat finanțarea. Acesta prevedea transformarea parcului de lângă lacuri într-un parc de aventură și distracție, dar și transformarea campingului într-un parc modern pentru rulote. Valoarea proiectului depășea 5,5 milioane de lei. Din lene și incompetență, administrația din Ocna Sibiului nu a trimis, până în data de 01.06.2020 (în timpul guvernării liberale), contractul de servicii și lucrări, motiv pentru care a pierdut finanțarea, conform clauzelor contractuale asumate chiar de către Primărie”, a anunțat Trif pe pagina sa de Facebook conform Turnul Sfatului.

- Reclama -

Varianta primarului este însă cu totul alta. ”Da, domnule Trif ați din proiectul depus de mine (proiect al cărui titlul nici nu îl cunoașteți) teatrul de vară din parcul balnear și m-ați luat peste picior, trimițându-mă la ministerul Culturii pe motiv că nu finanțați activități culturale. V-ați lăudat cu semnarea unui contract de finanțare cu primăria Ocna Sibiului, dar, de fapt, nu aveați nici un leu alocat acestui proiect, minciună tipică dumneavoastră. De altfel aceeași păcăleală mi-ați aplicat-o și cu Comisia de Prognoza unde din nou m-ați dus cu preșul și am semnat un contract de finanțare pentru modernizarea a 6 străzi. Dar ce să vezi, la două luni după semnare, am aflat că, de fapt, nu existau bani. În realitate, toate promisiunile dumneavoastră vizau doar acumularea de capital politic și ați crezut că vă puteți folosi de imaginea mea pentru a smulge voturile ocnerilor în vederea câștigării președinției CJ Sibiu, o pălărie mult prea mare pentru capul dvs.Dacă vreți să vă uitați în ochii ocnerilor și să le spuneți ce mult ați ajutat dumneavoastră comunitatea, sunteți liber să o faceți, dar i-ați jigni, subestimându-le simțul realității. Oricât de ciudat vi s-ar părea, domnule Trif, nu toată lumea poate fi păcălită cu promisiuni pe care chiar dumneavoastră știați că nu le puteți onora, dar pe care le-ați aruncat ca pe o momeală către noi. Ar trebui să vă fie rușine, dar pentru asta e nevoie de bun simț”, i-a transmis primarul lui Bogdan Trif.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...