spot_img
22.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăAnalizeScandal înaintea nunții Prințului Harry: Meghan şi-a uitat rădăcinile şi familia

Scandal înaintea nunții Prințului Harry: Meghan şi-a uitat rădăcinile şi familia

-

Thomas Markle a declarat că nu a fost invitat la nunta surorii sale vitrege Meghan cu prinţul Harry, într-un interviu publicat joi de cotidianul Daily Mirror, în cadrul căruia şi-a exprimat regretul că ea „şi-a uitat rădăcinile familiale”, relatează AFP.

Thomas Markle, de 51 de ani, spune că nu a mai văzut-o pe actriţa americană de 36 de ani, care se pregăteşte să intre în familia regală la 19 mai, de la moartea bunicii lor în 2011 şi plecarea ei la Toronto pentru filmările la serialul „Suits”.

- Advertisement -

„Poate că familia ei americană, obişnuită, este un motiv de jenă pentru ea”, a declarat el pentru cotidian. „Nu sunt amar, doar decepţionat. Este un lucru care te răneşte dacă te gândeşti că am fost atât de apropiaţi la un moment dat”, a adăugat el.

În ultimele luni, tentativele lui de a intra în contact cu Meghan prin intermediul serviciului de comunicare al familiei regale au eşuat.

- Advertisement -

„Ea joacă cel mai mare rol al vieţii ei”, a adăugat el, apreciind că de când a plecat la Hollywood, actriţa „a devenit o altă persoană”. „Cu siguranţă şi-a uitat rădăcinile şi familia”, a mai spus el.

În condiţiile în care prezenţa tatălui lor, Thomas Markle Senior, de 73 de ani, nu a fost oficial confirmată, el a spus că spera ca Meghan să-i ceară să o conducă la altar.

„A făcut-o atunci când s-a căsătorit prima dată în Jamaica. Meghan trebuia să-l sune şi să-i spună: ‘Tată, vreau să fii acolo, nu este negociabil, vreau să fii alături de mine’. Asta trebuia să vină de la ea”, a spus Thomas Markle.

Potrivit lui, cealaltă soră a lor, Samantha, care a afirmat anul trecut că Meghan a avut mereu ambiţia de a deveni prinţesă, ar fi contribuit la deteriorarea relaţiilor familiale.

Săptămâna trecută, aceasta i-a acuzat pe Twitter pe viitorii soţi că au invitat la nuntă „persoane complet necunoscute, dar nici pe fratele, sora sau nepoatele ei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img