spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriSCANDAL ÎN SPORT/ Gabriela Szabo: Monica Iagăr, Ruşinea Sportului Românesc!

SCANDAL ÎN SPORT/ Gabriela Szabo: Monica Iagăr, Ruşinea Sportului Românesc!

-

Fosta campioană olimpică Gabriela Szabo a criticat dur numirea Monicăi Iagăr la conducerea interimară a Clubului Sportiv Dinamo, afirmând într-o postare pe Facebook că fosta atletă, specialistă în săritura în înălţime, este ruşinea sportului românesc, din cauza problemelor de dopaj şi comportament ale ei, scrie News.ro.

- Reclama -

„Ruşinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj şi comportament numită de Ministerul de Interne să conducă clubul Dinamo! Doamne ce am fost odată în sport şi ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”, este mesajul postta de Gabriela Szabo.

Fosta atletă Monica Iagăr a fost numită de Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, preşedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo Bucscreşti.

Iagăr va ocupa această funcţie pe o perioadă de maximum şase luni. Ea îl înlocuieşte pe George Cosac, al cărui mandat la conducerea CS Dinamo s-a încheiat. Fostul tenismen preluase conducerea clubului după ce Elisabeta Lipă a devenit, în noiembrie 2015, ministru al Tineretului şi Sportului.

 În vârstă de 43 de ani, Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în 1998, atât în sală, cât şi în aer liber.

Monica Iagăr a fost suspendată şase luni, în 1996, pentru dopaj.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...