spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăhighlightSCANDAL ÎN PSD TIMIȘOARA: Președintele și șeful consilierilor locali au demisionat

SCANDAL ÎN PSD TIMIȘOARA: Președintele și șeful consilierilor locali au demisionat

-

Presedintele Organizatiei municipale Timisoara a PSD, Sebastian Raducanu a decis sa demisioneze din functie. Motivul este modul in care viceprimarul Traian Stoia a decis sa voteze in plenul Consiliului Local Timisoara cand s-a aprobat bugetul orasului, scrie Opinia Timișoarei.

- Reclama -

UPDATE: Liderul de grup al consilierilor locali ai PSD Timisoara, Alfred Simonis a decis sa renunte si el la aceasta functie, din aceleasi motive.

„Luand act de demisia liderului Organizatiei Municipale Timisoara a Partdului Social Democrat, domnul Sebastan Raducanu, am decis sa imi asum respnsabilitatea situatiei create de domnul Traian Stoia in plenul CLT din aceasta saptamana si sa renunt la functia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timisoara”, a anuntat Simonis.

„Avand in vedere situatia creata recent in plenul Consiliului Municipal Timisoara, cand viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care risca sa aduca orasul nostru in incapacitate de plata, incalcand grav principiile social-democrate si disciplina de partid, am decis sa imi inaintez demisia din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Timisoara a Partidului Social Democrat.Am luat aceasta decizie pentru a da un semnal de responsabilitate si de schimbare a modului in care intelegem sa facem politica. Raman in continuare vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis, urmand sa ma implic in proiectele politice importante ale partidului”, spune Răducanu într-un comunicat de presă.

Viceprimarul Traian Stoia a fost singurul PSD-ist din Consiliul Local Timisoara care a votat bugetul orasului. Pentru aceasta, primarul Nicolae Robu (PNL) l-a si laudat pe Stoia. Aceasta, desi, in trecut, cei doi au avut mai multe conflicte care au culminat cu solicitarea catre PSD a primarului de a i se retrage sprijinul politic lui Stoia

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img