spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDiasporăSCANDAL ÎN PSD DIASPORĂ: Dragoste cu de-a sila NU SE POATE, românii...

SCANDAL ÎN PSD DIASPORĂ: Dragoste cu de-a sila NU SE POATE, românii nu vor PSD

-

Deputatul Cătălin Rădulescu, poreclit Berlusconi de Pitești, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Diaspora, joi, declarând că ”dragoste cu sila nu se poate” şi că nu acceptă să fie părtaş la un eşec.

Cătălin Rădulescu a declarat că preferă să se concentreze pe activitatea din Parlament şi pe cea din organizaţia PSD Argeş, adăugând că a încercat să schimbe mentalitatea negativă a românilor faţă de Partidul Social Democrat.

- Advertisement -

„Am încercat sa dau tot ce e mai bun din mine, să insuflu dorinţa de a schimba mentalitatea negativă a românilor faţă de PSD. Mi-am făcut întotdeauna datoria într-o funcţie de partid şi nu am pierdut niciodată, însă, dragoste cu sila nu se poate şi nu pot accepta ca, după atâţia ani de politică, să fiu părtaş la un eşec nedorit de mine. De acum, prefer să mă ocup de sarcinile pe care le am ca vicepreşedinte în cele două comisii din Parlament şi unde am expertiză şi sa fiu activ în organizaţia PSD Argeş unde sunt vicepreşedinte şi al cărei deputat sunt”, a declarat Cătălin Rădulescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img