spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeScandal în PSD cu Eugen Bejinariu

Scandal în PSD cu Eugen Bejinariu

-

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, i-a cerut deputatului PSD Eugen Bejinariu demisia din Parlament, afirmând că a discutat deja cu colegul său, dar că acesta ”nu este convins că este un gest bun” pentru el.

- Reclama -

”În mod ferm îi solicităm colegului nostru să-şi depună demisia”, a anunţat Marian Neacşu.

El a precizat că a discutat deja cu Eugen Bejinariu despre această cerere.

”Până în acest moment nu este convins că este un gest bun pentru domnia sa. Eu cred că este o datorie faţă de partid să facă acest lucru şi o să-i cerem în continuare cu toată determinarea să demisioneze”, a mai spus Neacşu.

El a spus că ”din păcate” Eugen Bejinariu este candidatul PSD – fiind primul pe lista pentru Camera Deputaţilor în Suceava.

”Nu va beneficia de niciun fel de umbrelă a PSD. Sperăm ca această demisie să rămână şi pentru viitorul mandat. (…) Îi cerem demisia din Camera Deputaţilor şi, dacă va câştiga mandat şi pare să fie foarte probabil, şi din mandatul viitor”, a conchis Neacşu.

Şedinţa Camerei Deputaţilor de luni, în care trebuia să se voteze cererea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor au dat luni raport favorabil cererii procurorilor în cazul deputatului Eugen Bejinariu, în favoarea cererii procurorilor votând 11 deputaţi, cinci împotrivă, iar doi s-au abţinut. DNA cere urmărirea penală a fostului secretar general al guvernului, în prezent deputat, pentru abuz în serviciu în dosarul „Microsoft”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...