spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăhighlightSCANDAL ÎN PNL: Să NU candideze Tudor Barbu

SCANDAL ÎN PNL: Să NU candideze Tudor Barbu

-

Revoltă în PNL Gorj. Mai mulți lideri locali nu îl vor în fruntea listei de la Senat pe Tudor Barbu. Fostul realizator de la OTV a fost ales senator de Gorj din partea PPDD în urmă cu patru ani. De atunci, Barbu a mai trecut prin Partidul Conservator, iar într-un final a ajuns la PNL.

Primarul din Ciuperceni, Dumitru Tăloi, afirmă răspicat că nu-l vrea pe Tudor Barbu pe primul loc  la Senat în vreme ce primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, anunță că are de gând să se retragă de pe lista de deputați, transmite Radio Infinit.

De aseemenea și Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu Jiu, ar vrea să se retragă de pe lista de candidați.

”Au mai fost voci care s-au ridicat împotriva candidaturii lui Tudor Barbu. Vor mai apărea discuții pe seama listelor” afirmă Tăloi care amenință că va susține candidații altui partid în alegerile din decembrie.

Constantin Bobaru face și el un anunț-ȘOC: se va RETRAGE de pe lista de deputați a Partidului Național Liberal.

”Nominalizarea mă onorează dar voi cere să fiu scos de pe listă” declară primarul din Bumbești-Jiu trecut, joi seară, pe locul 4, neeligibil.

De altfel, Bobaru a declarat, încă de acum câteva săptămâni, că nu va accepta să fie ”de umplutură” pe lista PNL, deschisă, la Camera Deputaților, de Dan Vâlceanu și Severus Militaru.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...