spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeScandal în PNL Mureș: "Pentru înfrângerea PNL la Mureş şi transformarea judeţului...

Scandal în PNL Mureș: „Pentru înfrângerea PNL la Mureş şi transformarea judeţului în judeţ roşu, în urma alegerilor, solicit demisia preşedintelui PNL Mureş Ciprian Dobre”

-

Senatorul PNL de Mureş Cristian Chirteş cere demisia preşedintelui PNL Mureş Ciprian Dobre pentru înfrângerea PNL la Mureş şi transformarea judeţului în judeţ roşu, în urma alegerilor din 9 iunie. ”Alegerile din 9 iunie 2024 marchează o inversare a echilibrului politic în judeţul Mureş, cu PSD care a devenit principalul partid românesc în judeţ, detronând PNL”, remarcă el, adăugând că ”PNL Mureş a devenit un partid închis, fără soluţii şi mai ales fără canale de comunicare cu alte forţe politice”.

Acesta este al doilea parlamentar PNL de Mureş care cere demisia conducerii filialei ca urmare a scorului slab de la alegeri.

”Pentru înfrângerea PNL la Mureş şi transformarea judeţului nostru în judeţ roşu, în urma alegerilor din 9 iunie 2024, solicit demisia preşedintelui PNL Mureş Ciprian Dobre. Pentru a crede în şansa PNL Mureş de a reveni prima opţiune la vot a locuitorilor judeţului nostru la alegerile prezidenţiale şi parlamentare care urmează, demisia lui Ciprian Dobre este absolut necesară şi urgentă. Preşedintele PNL Mureş este cel care trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru acest eşec usturător, pentru că este un rezultat al managementului său dezastruos. Este necesar să reconstruim partidul nostru pe baze solide, cu o echipă de conducere care să fie cu adevărat dedicată obiectivelor şi valorilor PNL şi care să reuşească să recâştige încrederea cetăţenilor din judeţul Mureş. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img