spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeScandal în PNL Diaspora/Rareș Bogdan: Nu vă transformați în Ponta și...

Scandal în PNL Diaspora/Rareș Bogdan: Nu vă transformați în Ponta și Dragnea anului 2014!

-

Nu Anulați Democratia Interna. Lasati liberalii din Diaspora (azi Spania!!!) sa voteze. Adresez un mesaj colegilor de partid care nu pricep că românii din Diaspora reprezintă un reper, o voce politică puternică, liberă: Nu vă bateți joc de Diaspora! Încetați umilirea și sfidarea colegilor liberali din afara granițelor României, dar cu vatra strămoșească în suflet! Sunt mâhnit și șocat ca unii încearcă sa își permanentizeze poziții prin alungarea unor liberali sau colegi din PAct care au luptat politic când părea ca totul este pierdut, scrie pe facebook europarlamentarul PNL Rares Bogdan.

- Reclama -

Consider că între valorile pe care și le-au asumat și principiile pe care le dorește impuse conducerea PNL Diaspora există o prăpastie. Le atrag atenția domnilor Fagarasianu și Badea sa înceteze blocajul impus membrilor PNL din afara granițelor României. Contribuția românilor din Diaspora la alegerea și realegerea președintelui Klaus Iohannis, la succesul PNL în alegeri a fost decisivă. Din acest motiv, îi îndemn pe colegii care au uitat mobilizarea extraordinară a fraților noștri de peste granițe să facă un refresh de memorie și să nu facă greșeala de a-i transforma în soldați muți! Vocea românilor liberi nu poate fi anulată!Lăsați diaspora liberală să voteze! Nu vă transformați în Ponta și Dragnea anului 2014! Nu anulați democrația internă!, mai spune el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...