Scandal în PNL cu o candidatură la CJ: DE DAT CU BICIUL

0
92

”95% dintre membrii PNL nu-l cunosc Iulian Popescu” a comentat Marcel Romanescu, liderul PNL și primar în Târgu Jiu, după ce numele afaceristului, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a fost vehiculat pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Dreptei, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, confirmă că Iulian Popescu este o variantă de candidat comun al Dreptei la președinția Consiliului Județean Gorj.

Romanescu este de mai mult timp în conflict cu Dan Vîlceanu,.

Cei trei lideri PNL, USR și PMP din județ- Dan Vîlceanu, Radu Miruță și Nicolae Davițoiu- au avut o întâlnire, vineri, pe tema candidatului comun. Întrebat despre numele vehiculat pentru a fi candidatul Dreptei, Marcel Romanescu a afirmat că Iulian Popescu este un om valoros, pe care i l-a prezentat chiar Cosmin Popescu, președintele PSD al Consiliului Județean. Totuși, Romanescu consideră că în lupta pentru șefia CJ ar trebui să intre unul dintre cei trei lideri politici: Vîlceanu, Miruță sau Davițoiu.

Primarul liberal al Târgu-Jiului este de părere că Iulian Popescu nu are suficientă notorietate în județ, nici măcar în cadrul PNL Gorj.

”În politică trebuie să fii lider, trebuie să creadă oamenii în tine. Ori, 95% din membrii PNL nu-l cunosc pe Iulian Popescu. Aici nu e vorba doar de dat cu biciul” a comentat Romanescu.