spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeScandal în PNL cu numirea unui secretar de stat la Externe

Scandal în PNL cu numirea unui secretar de stat la Externe

-

Numirea lui Andrei Novac în funcţia de secretar de stat în Ministerul de Externe este „împotriva deciziei Biroului Politic Naţional al PNL”, au declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, surse liberale.

- Reclama -

Novac este ginerele șefului CJ Constanța, Mihai Lupu.

„Cîţu a numit un secretar de stat împotriva deciziei Biroului Politic Naţional al PNL, respectiv pe Andrei Novac (decizie publicată aseară) în cadrul MAE. Novac este ginerele preşedintelui CJ Constanţa, Mihai Lupu. (…) Conform deciziei Biroului Politic Naţional al PNL şi înţelegerii dintre filiale, în distribuţia poziţiilor de demnitate publică nu era prevăzut în dreptul PNL Constanţa postul de secretar de stat la MAE. De altfel, toate poziţiile care au revenit PNL Constanţa sunt ocupate”, susţin sursele citate.

Conform acestora, postul de secretar de stat la MAE „revenea PNL Diaspora, în persoana lui Rareş Burlacu, validat de BPN al PNL; a doua persoană validată pentru poziţia de secretar de stat MAE a fost Dragoş Preda, din partea PNL Prahova”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...