spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăExclusivSCANDAL ÎN PNL BUCUREȘTI: Gaşca lui Mişu Pricopsitu

SCANDAL ÎN PNL BUCUREȘTI: Gaşca lui Mişu Pricopsitu

-

FLUX 24 a lămurit misterul fluturaşului de 8000 de lei. Gaşca lui Mişu Pricopsitu vrea să pună mâna pe conducerea PNL Bucureşti, printr-un atac la un tânăr.

Sâmbătă, site-ul BN24 prelua poziţia deputatului PNL Dan Cristian Popescu care îi cerea pe Facebook preşedintelui PNL Bucureşti, Teodor Atanasiu, să spună public dacă este adevărat că fiul unei consiliere PNL din Consiliul General al Capitalei, Alexander Rădulescu, a fost numit consilier la RADET, cu un salariu de 8000 de lei pe lună, în condiţiile în care acesta ar fi de meserie regizor, iar Regia municipală este falimentară.

- Advertisement -

Informatia vehiculata de Dan Cristian Popescu era preluata de pe site-ul enational.ro, site care vehicula la rândul lui o acuzaţie făcută de Consilierul PMB din partea PMP, Lucian Cătălin Iliescu, prieten cu Magdalena Bistriceanu, apropiată a deputatului PNL Dan Cristian Popescu.

Duminică seara în platoul România Tv Corina Drăgotescu, Răzvan Theodorescu, Ovidiu Zara şi Ion Cristoiu dezbăteau subiectul. Tânărul Alexander Rădulescu a intrat în direct prin telefon şi a spus că îşi cere scuze că nu se ridică la nivelul beizadelei la care se aşteptau, dar are doar 1700 de lei salariu, net. A povestit că e angajat prin concurs pe postul de asistent director, deci în niciun caz consilier director. A mai explicat că a fost consilier parlamentar, dar a plecat după decesul domnului Octavian Bot. Când a fost întrebat de moderator de ce s-a ajuns la suma de 8000 de lei, tânărul le-a spus jurnaliştilor sursa atacurilor,Lucian Iliescu, care aruncă ştiri de cancan pe care presa nu le verifică.

- Advertisement -

Pentru o corectă informare a cititorilor, Flux24 a solicitat Regiei Radet contractul de muncă al lui Alexander Radulescu, pe care vi-l prezentăm (facsimil)  

contract Radet

12309444_10208111382204692_1496769329_nMenţionăm că războiul dintre Dan Cristian Popescu şi alţi lideri din PNL e ceva mai vechi. În 2012, Dan Cristian Popescu a fost dat afară din PNL de către preşedintele de atunci, Crin Antonescu, care l-a acuzat că îşi făcea campanie electorală pentru primăria sectorului 2, deşi nu fusese desemnat de partid să candideze. Povestea pare să se repete. Sursele noastre ne-au spus că nici în 2016 Dan Cristian Popescu nu va fi desemnat candidat, aşa cum îşi doreşte, prin urmare a început să atace „cu manta” liderii partidului, în acest caz pe Teodor Atanasiu, cu ajutorul celor din PMP, tânărul Alexander fiind doar pretext.  

Un lucru cel puţin amuzant este că cel care acuză de nepotism, Dan Cristian Popescu, este fratele unui personaj extrem de dubios, traseist politic, pe numele lui Mihai Popescu, mai cunoscut în lumea interlopa ca Mişu Pricopsitu.

Recent, Rise Project a publicat o anchetă despre Compania de Stingeri şi Incendii SA, care a realizat anul trecut un profit de nouă milioane de lei. Începuturile companiei au fost gândite de Mişu Pricopsitu de pe vremea când fratele său Dan Cristian Popescu, azi deputat PNL, era în consiliul de administraţie al Aeroportului Otopeni, pe vremea ministeriatului lui Ludovic Orban. Este de notorietate în cadrul PNL că Dan Cristian Popescu e omul de casa al lui Vlad Moisescu, in prezent acuzat de formare a unui grup infractional organizat, fost lider al PNL sectorul 1, funcţie deţinută în momentul de faţa de Athanasiu.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img