spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăALEGERI 2020SCANDAL ÎN PMP/ Turcescu râde de Profesionistu’ de la Constanța: N-ai...

SCANDAL ÎN PMP/ Turcescu râde de Profesionistu’ de la Constanța: N-ai nici 2% în sondaje

-

Războiul dintre președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, și deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, pare să nu se mai termine! Cei doi au, de ceva timp, o relație cu scântei, deși fac parte din același partid politic, așa că, ori de câte ori au ocazie, se atacă mai ceva ca în ringul de box. Luni, 14 septembrie, a fost făcut public un sondaj ce vizează șansele candidaților la Primăria Constanța, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Iar Claudiu Palaz, care se consideră un profesionist, a ”bifat” doar 2,2 % din voturi, aflându-se pe poziția a șasea. Parlamentarul nu a rămas indiferent și i-a mai aruncat o săgeată, indirect ce-i drept, președintelui PMP Constanța. Mesaj care, cel mai probabil, nu a fost digerat nici cu lămâie de candidatul la Primăria Constanța.

„Să fii tu Profesionistu’ de la Constanța și să n-ai nici 2% în sondaje, asta înseamnă că ai cam tuflit catargul de la Pavilionul Expozițional până, hăt, la piciorul podului de la Agigea!”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de facebook.

Reamintim că „Profesionistu’ de la Constanța” este denumirea pe care și-a dat-o Palaz, pe vremea când era prefectul Constanței.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...