spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticaScandal în organizația unde a candidat Alina Gorghiu: Primarul din Timișoara, ACUZAT

Scandal în organizația unde a candidat Alina Gorghiu: Primarul din Timișoara, ACUZAT

-

În Timişoara primarului Nicolae Robu, PNL a obţinut cel mai slab rezultat din istorie la alegerile parlamentare. Mai mult, fapt incredibil, Timişoara a avut scor sub media judeţului, iar dintre primarii liberali Robu a obţinut cel mai slab rezultat. Ca atare, mai toţi edilii, dar şi unii vechi liberali îi cer demisia, scrie debanat.ro.

- Reclama -

Cu o săptămână înaintea alegerilor parlamentare, întrebat dacă va demisiona în cazul unui rezultat slab la alegeri, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a afirmat că n-are niciun motiv să facă acest gest, deoarece este aproape un „zeu” pentru timişoreni. „Un om care are 76% în sondaj trebuie să-şi dea demisia din fruntea filialei respective?”, întreba retoric Robu. Au venit alegerile, iar la Timişoara PNL a scos cel mai slab rezultat din istorie. Nu doar că s-a clasat sub PSD, dar PNL Timişoara a tras partidul în jos, având un scor mai mic decât media pe judeţ. E drept, la mustaţă, dar e un fapt. Astfel, dacă pe Timiş PNL a obţinut 25,57% la Camera Deputaţilor şi 27,16% la Senat, pe Timişoara a avut 25,42% la Cameră şi 26,99% la Senat. Mai mult, din cei 37 de primari PNL din Timiş, Robu a scos cel mai mic procent. Este adevărat a avut un rezultat comparabil cu Jimbolia, dar acolo procentajul tuturor partidelor a fost scăzut din cauza votului etnic dat UDMR (11%).

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...