spot_img
16.2 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăExterneSCANDAL ÎN ITALIA CU FOSTUL MINISTRU GREC DE FINANȚE/ A fost recompensat...

SCANDAL ÎN ITALIA CU FOSTUL MINISTRU GREC DE FINANȚE/ A fost recompensat cu 24.000 de euro pentru un interviu de 22 de minute

-

Un scandal s-a declanșat în Italia după ce s-a aflat că pentru un interviu de 22 de minute pe care l-a acordat postului de televiziune RAI fostul ministru grec de finanțe Yanis Varoufakis a încasat o sumă de 24.000 de euro, relatează joi AFP, conform Agerpres.

- Reclama -

La 27 septembrie, Varoufakis a fost invitat într-o emisiune difuzată de RAI 3, iar pentru participarea la acest interviu care nu a durat mai mult de 22 de minute, el a primit 24.000 de euro și un bilet de avion la clasa I, potrivit mass-media italiene.

Această sumă a fost dezvăluită de către fostul ministru însuși, care indicase pe blogul său onorariile primite la diverse conferințe și interviuri la care a luat parte în ultimul timp.

‘Este extrem de grav, nu am mai văzut’ așa ceva, a reacționat Renato Brunetta, liderul deputaților Forza Italia (FI), partidul lui Silvio Berlusconi. ‘Dar italienii plătesc abonamentul RAI pentru a-l plăti pe Varoufakis? Sper că nu’, a scris într-o postare pe Twitter Mara Carfagna, purtătoarea de cuvânt a FI în Camera Deputaților.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...