Claudia Pătrăşcanu, fosta membră a trupei Sexxy, care a anunţat recent că divorţează de fiul ministrului Niculae Bădălău, Gabi Bădălău, după trei ani de căsnicie a explicat ce a împins-o să ia această decizie, scrie stiripesurse.ro.

Claudia Pătrăşcanu a scris, pe contul ei de Facebook, un text în care critică comportamentul fostului ei soţ, Gabi Bădălău, şi în care mărturiseşte că „renunţă la viaţa falsă şi tristă“ pe care a trăit-o în ultimul timp alături de acesta. Din mesajul postat, fosta membră Sexxy lasă de înţeles că problemele au apărut de mai bine de un an, iar motivele despărţirii sunt mai multe, printre care faptul că a îndurat „abuz emoţional, infidelităţi, jigniri“. Un alt motiv al despărţirii invocat este faptul că Bădălău nu se implică în creşterea copiilor.

POSTAREA IBTEGRALĂ:

După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?