spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeScandal electoral în centrul Zalăului

Scandal electoral în centrul Zalăului

-

Peste 30 de liberali, majoritatea directori de instituții, șefuleți sau aleși locali nu au reușit să-i țină frâu europarlamentarului Cristian Terheș care a dorit în această seară să aibă un dialog cu Dinu Iancu Sălăjanu. Acesta a fost oprit din a intra în incincta amfiteatrului din Parcul Central unde Dinu Iancu vorbea cu 20 de tineri, în ceea ce au numit ei dezbatere electorală. Cristian Terheș a reușit să câștige „războiul” declarațiilor cu liberalii porniți la atac, la propriu, scrie Sălajul Liber.

- Reclama -

CE SCRIE SĂLAJUL LIBER:

În această seară, din păcate, liberalii au început să se agite ca la ușa cortului, să zbiere, să arunce cu vorbe goale și chiar să bruscheze presa.

„Astfel cum am declarat si public, am mers azi, 24.09.2020, in jurul orei 19:45, la locul in Zalau unde se anuntase dezbaterea organizata cu publicul de PNL, la care isi anuntase prezenta si Rares Bogdan, deoarece eram interesat de subiectele abordate si vroiam sa pun o singura intrebare: de ce fuge Dinu Iancu de dezbateri cu ceilalti candidati? Salajenii merita sa ii vada pe candidatii la presedintia CJ dezbatand pe viu idei si solutii pentru dezvoltarea Salajului. Doar in felul acesta cetatenii isi pot face o opinie limpede despre care candidat la cea mai inalta functie aleasa din judet ii reprezinta cel mai bine. De asemenea, asa cum am spus, m-am dus la aceasta dezbatere singur, fara „galerie”.

Intrarea in locul unde s-a tinut „dezbaterea” (amfiteatrul din Parcul Central Zalau) era flancata de membri si sustinatori PNL, printre care am trecut fara probleme. Ajuns la poarta de intrare in amfiteatru, insa, am fost oprit de un membru PNL care m-a intrebat ce caut acolo si i-am spus ca am venit la dezbatere.

Acesta a spus ca acolo nu are loc o dezbatere, asa cum se anuntase initial, ci e de fapt un eveniment privat, cu activul de partid”, este mesajul lui Cristian Terheș, liderul PNȚCD Sălaj.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...