spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăALEGERI 2020Scandal cu nepoata lui Grindă și semnăturile falsificate pentru Ministrul Dezvoltării

Scandal cu nepoata lui Grindă și semnăturile falsificate pentru Ministrul Dezvoltării

-

PSD Vrancea a remis presei un comunicat în care acuză că PNL a completat în fals listele de susținători la Primăria Municipiului Focșani. Mai mult, susțin social democrații vrânceni, falsurile din liste au fost reclamate chiar de cei ale căror nume sunt în înscrisurile depuse de liberali.

- Reclama -

PNL Vrancea nu mai are limită în ceea ce privește comportamentul în această perioadă electorală. Intimidările, minciuna, manipularea și obrăzniciile cresc în intensitate cu fiecare zi care ne desparte de ziua votului. Luni, 7 septembrie 2020, nepoata lui Ion Ștefan (n.red-ministrul dezvoltării, candidatul PNL la Primăria Focșani(, pe care a trimis-o să îl reprezinte în Biroul Electoral Municipal, a sunat la 112 pentru că Biroul era închis, iar cheia era la agentul de pază al instituției, care se afla la parter. Nepoata lui Ion Ștefan, reprezentanta PNL, pentru că era singură (președintele, locțiitorul, restul membrilor și personalul auxiliar nefiind de față!), a chemat Poliția, care eventual trebuia să îi aducă cheia de la parter. Regulamentul BEM Focșani a fost stabilit de magistrații care conduc această instituție, însă legea și regulile nu fac casă bună cu PNL Vrancea, drept pentru care liberalii au formulat plângeri penale, inclusiv magistraților din Biroul Electoral Municipal. Singurul scop evident al familiei liberale este să îi intimideze pe magistrați, așa cum amenință și intimidează pe oricine îndrăznește să aibă o altă opinie decât cea a PNL. În fapt, scandalul făcut de liberali la Biroul Electoral Municipal are ca scop mușamalizarea unor fapte penale identificate în lista de susținători depusă de PNL pentru candidatul de la Primăria Focșani, Ion Ștefan. Disperați să strângă cât mai multe semnături pentru susținerea candidatului lor la Primăria Focșani, aceștia au completat în fals listele depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Focșani cu numele unor persoane care habar nu aveau de acest lucru. Practic, peneliștii au furat datele personale ale unor focșăneni pentru validarea candidaturii șefului lor. Într-o astfel de situație se află cetățeni din Municipiul Focșani care au depus sesizări la BEM Focșani, solicitând să li se transmită dacă datele personale, inclusiv numărul de telefon, se află pe listele de susținere ale lui Ion Ștefan. În cel puțin câteva cazuri, Biroul Electoral Municipal Focșani a confirmat faptul că datele focșănenilor se află pe listele PNL, deși aceștia nu au fost întrebați și nici nu au semnat pe listele de susținători ai PNL“, se arată în comunicatul PSD Vrancea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...