spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăhighlightScandal cu Moise Guran în USR

Scandal cu Moise Guran în USR

-

Deputatul USR Stelian Ion i-a adus reproşuri colegului său de partid, Moise Guran, după ce acesta din urmă a sugerat că PMP s-ar folosi de Nicuşor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei, pentru a fragmenta electoratul Alianţei USR-PLUS, asemănându-l cu Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidenţiale. „Iată cum barniştii se pregătesc să-l înjunghie din nou pe Nicuşor Dan”, a intervenit şi acesta din urmă, scrie adevărul.ro.

- Reclama -

Recent intrat în USR, Moise Guran a scris ieri pe Facebook că Traian Băsescu s-ar folosi de Nicuşor Dan pentru a diviza scorul Alianţei USR-PLUS pentru primăria Capitalei, asemănându-l cu Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale. Cu toate astea, în prezent Nicuşor Dan este candidatul USR la Primăria Capitalei, acesta urmând să se lupte cu Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, pentru susţinerea alianţei. 

„Băsescu vrea PMP în PNL. Băsescu spune că îl susţine pe Nicuşor la Capitală. Nu e chiar o surpriză, şi să vedeţi de ce… PNL dă toate semnele că va avea candidat propriu, indiferent de riscul de a lăsa Bucureştiul încă patru ani pe mâna Gabrielei Firea. La fel cum a făcut la Prezidenţiale cu Paleologu, un candidat teleghidat anti-Barna, PNL încearcă de fapt acelaşi joc de fragmentare, prin proxy (Băsescu-Nicuşor Dan), împotriva Alianţei USR-PLUS. E un joc cinic, căci pe lângă orgoliile hrănite ale unor naivi ambiţioşi, dincolo de funcţiile politice pe care le vor ocupa probabil în PNL actualii pemepişti, victimele sunt totuşi bucureştenii”, a afirmat ieri pe Facebook Moise Guran.

 Deputatul Stelian Ion a intervenit la postarea fostului jurnalist şi a comentat că Moise Guran „toarnă gaz pe foc” şi i-a transmis să fie imparţial. „ Moise, cu tot respectul, cred că nu ăsta ar trebui să fie rolul tău în USR, sau în PLUS, sau între USR şi PLUS, că deja nici nu mai ştiu unde te situezi… Postarea asta nu ajută deloc, ci încurcă, pune gaz pe foc. Te rog să fii imparţial. Dacă ai ales să intri în structura de coordonare a Alianţei încearcă să tragi pentru Alianţă, nu pentru o parte a ei”, a scris Stelian Ion. 

In conflict a intervenit şi Theodor Paleologu, criticat la finalul alegerilor prezidenţiale că i-ar fi furat din voturile lui Dan Barna. „Iată cum barniştii se pregătesc să-l înjunghie din nou pe Nicuşor Dan… (…)  Mă amuză că vorbiţi de principii pe pagina lui Moise Guran”, a scris şi Paleologu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...