spot_img
11.7 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăActualitateScandal cu interlopii lui Grindă, Dancă și primarii din Vrancea

Scandal cu interlopii lui Grindă, Dancă și primarii din Vrancea

-

Primari și consilieri liberali se răfuiesc pe facebook cu fostul deputat PNL Ionel Dancă,după ce acesta i-ar fi făcut „scursuri” pe participanții la congresul de duminică. Liberalii vrânceni îi reproșează fostului coleg de partid că a fost parașutat pe lista de candidați de deputatul Ion Ștefan zis „Grindă”, cel care s-ar fi lăudat că l-a avut ca angajat la firmă inclusiv pe Ludovic Orban. Trecut între timp la Forța Dreptei, deputatul Ionel Dancă a avut o postare acidă la adresa foștilor colegi de partid. „După imaginile și di-scursurile de azi de la congresul PNL, nu regret nimic pentru că am plecat din PNL și nu mă mai uit înapoi!”, a scris Dancă pe pagina personală de Facebook, transmite Monitorul de Vrancea.

- Reclama -

A urmat o avalanșă de comentarii acuzatoare din partea foștilor colegi de partid. „Ionel Dancă, pe mine dar și pe alți colegi liberali vrânceni, ne-ai numit azi scursuri. Eu îți mulțumesc frumos dar îți amintesc că ai fost parașutat pur și simplu pe listele parlamentare din Vrancea și eu, dar și colegii mei liberali, am muncit ca tu să ajungi ceea ce ești azi, parlamentar, de ne-au sărit pingelele. Mulțumim!”, i-a transmis consilierul județean Cristian Bălosu. Acesta a adăugat: „ai venit de 2 (două) ori în campanie iar înainte de campanie nici nu știai unde e Vrancea. Repet, ai fost parașutat pe liste și știm bine cum”. 

În replică, Dancă i-a transmis lui Bălosu să stea liniștit „cu toți interlopii din județ unde te-am cunoscut din întâmplare!”. Replica lui Bălosu a venit rapid, cu lovitură indirectă spre deputatul Ion Ștefan: „Interlopii despre care vorbești sunt aceia care erau prieteni cu Ion Ștefan? Că eu de la el îi cunoșteam! Dormeau la el, mâncau la el, erau frați! Chiar nu îți e rușine?”.

Primarii care au intervenit în disputa cu Dancă i-au reproșat că nu știe localitățile din județ și că erau oameni mai buni în organizația Vrancea care ar fi trebuit promovați la alegerile parlamentare. Însă deciziile nu le luau membrii de partid, doar o singură persoană. „Știm bine cu toții cum a fost impus în organizație de unul care și-a impus și rudele prin diferite funcții ale județului și nu numai! De ce a fost impus : Pentru că persoana care l-a adus să dea bine la București. Dar atunci nu spunea nimeni nimic… Omul ăsta nu cunoaște mai mult de 2-3 localități din Județul Vrancea…Aceste personaje care au „avansat” în politică pe spatele și munca altora vor dispărea din peisaj așa cum au și intrat: NO NAME !”, a scris primarul de la Tulnici, Aurel Boțu. La rândul său, primarul de la Urechești, Nicu Bratosin, scrie că liberalii au muncit în campanie pentru Dancă „pentru că ne-a fost băgat pumnul în gură de cei din ,,gruparea” lui Ludovic Orbán (un sărac așa cum spunea Ion Ștefan ca i-a luat palton și ghete de la mall Otopeni, ba chiar mai mult spunea că l-a angajat la firma la dumnealui pe suma de 4000 euro pe lună)”„Credeți că noi fiii Vrancei nu aveam un coleg primar să candideze în locul domniei tale, ba da, aveam, dar am crezut în poveștile lui Ludovic și ale lui Ion Stefan. Vă rog respectuos să respectați colegii din PNL, chiar dacă vă este greu”, a scris primarul Nicu Bratosin

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img