spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiriScandal cu genți de bani în PNL, Rareș Bogdan și un dosar

Scandal cu genți de bani în PNL, Rareș Bogdan și un dosar

-

Florin Antohi, membru în Biroul Municipal PNL Iași, afirmă într-o postare pe facebook că listele liberale la europarlamentare s-ar fi făcut pe bani.

Nu cred în buna credinţă a conducerii actuale a PNL îmi permit să prespun că listele astea s-au făcut pe bani şi obligaţii, NU pe proceduri democratice, în conformitate cu statutul legalizat la Tribunalul Bucureşti; NU pe merit, nu din dorinţa de a ne face auziţi şi la nivel european.Ca şi Iulia Scântei, Rareş Bogdan a fost plantat acolo fără măcar a se mima o competiţie, de ochii lumii, susține acesta.

- Advertisement -

Nu prea am înţeles care ar fi competenţele care-l recomandă pe Rareş Bogdan să fie în capul listei PNL de la Europarlamentare. I-am urmărit emisiunile şi, într-adevăr, se pricepe la înjurat pesedişti. Îl mai întrece doar Oreste Teodorescu. Iar asta mă trimite cu gândul la a doua întrebare: de ce nu e şi Oreste pe lista aia? Aşa mi-am amintit cum se fac treburile în PNL şi la cum a ajuns notara Iulia Scântei senatoare de Iaşi, fără măcar a fi membră de partid. Gurile rele zic că şi-ar fi cumpărat mandatul, că i-ar fi dat o geantă de bani lui Alina Gorghiu care, cu complicitatea unor cozi de topor din PNL Iaşi, ar fi măsluit procedurile legale. Cazul este în lucru şi acum la Parchetul de pe lângă Înalta Curte, la Bucureşti. Mulţi au dat cu subsemnatul… Eu sunt tare curios cum se va sfârşi povestea, dacă dosarul va ajunge sau nu la instanţa de judecată, mai afirmă Florin Antohe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img