spot_img
25 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăDezvaluiriȘatena lui Bode

Șatena lui Bode

-

O tânără în vârstă de 27 de ani a ajuns în Consiliul de Administrație al Societateății Naţionale de Radiocomunicaţii, după ce înainte a fost consilierul personal al ministrului Transportului la acea vreme, Lucian Bode (președintele PNL Sălaj). Astfel, Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex și consilier județean al PNL Sălaj, a ajuns în poziții cheie la București. Aflăm din declarația de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate că Georgiana Blaga făcea parte pe 4 septembrie 2020 din acest consiliu de administrație, iar înainte, pe 17 decembrie 2019, tânăra se afla în funcția de consilier peronal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode, scrie Sălajul Liber.

CE SCRIE SĂLAJUL LIBER:

- Advertisement -

Mai aflăm din documentele oficiale că face parte și din Consiliul de Administrație al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaținale la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

- Advertisement -

De menționat că Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. Compania deținută de statul român asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, pentru rețelele de telefonie mobilă, transfer de date și internet sub brandul Radiocom.

De precizat și că Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA este o societate comercială pe acţiuni al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor.

Obiectul principal de activitate al Societăţii îl reprezintă administrarea clădirii Palatului CFR, închirierea spaţiilor aflate în gestionare şi întreţinerea instalaţiilor aferente.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img