spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinSancțiunile împotriva Rusiei l-au blocat pe Macron și l-au învins pe Boris....

Sancțiunile împotriva Rusiei l-au blocat pe Macron și l-au învins pe Boris. Cine urmează? CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Marele blond a jucat tare în Ucraina, dar a băgat UK într-un rahat economic cât Buckingham. Iar pe englezi îi interesează în primul rând cât îi costă micul dejun tipic englezesc care conform calculelelor din presa britanică a ajuns la 7,93 lire dacă cumperi ingredientele de la supermarket și mai puțin plimbările lui Johnson la braț cu Zelenski. Când te costă 9 euro și micul dejun, impozitele și prețurile cresc nu te mai doare ce se întâmplă peste baltă, aceasta este concluzia căderii lui Boris.

- Advertisement -

Macron a pierdut majoritatea absolută în Franța tot din cauza crizei economice și urmează în toamnă alegerile americane, unde Biden și democrații vor pierde, așa cum arată sondajele acum, majoritatea în Congres. Iar în 2 ani vom avea alegeri nu numai în România și America, dar și prin alte țări, deloc neesențiale.

O analiză cinică ar suna că occidentalii au dorit să ucidă Rusia cu sancțiunile după invadarea Ucrainei, dar cel puțin deocamdată nota de plată vine în Vest.

- Advertisement -

Și încă nu a venit iarna. Ne place-nu ne place, Putin are câțiva ași în mânecă și joacă. Nu știu dacă rușii se pricep la poker, dar la șah cu siguranță excelează.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img