spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăSocialSalvaţi Copiii Suceava a transmis că se delimitează ”de orice situaţie care...

Salvaţi Copiii Suceava a transmis că se delimitează ”de orice situaţie care ridică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”, după ce viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a anunţat că va dona contravaloarea motocicletei pe care a câştigat-o la un concurs finanţat de primărie

-

Salvaţi Copiii Suceava a transmis că se delimitează ”de orice situaţie care ridică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”, după ce viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a anunţat că va dona contravaloarea motocicletei pe care a câştigat-o la un concurs finanţat de primărie, transmite news.ro.

- Reclama -

„Fără să vrem, Organizaţia noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotaţii negative, legată de situaţia creată în urma câştigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfăşurat la Cetatea de scaun a Sucevei. Noi nu cunoaştem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situaţie care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”, a transmis organizaţia.

„Precizăm că nu am fost contactaţi de doamna în cauză şi, de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferaţi, vă aducem la cunoştinţă că informaţiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook. Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este şi va rămâne singura legătură a Organizaţiei Salvaţi Copiii cu această situaţie. Vă mulţumim mult pentru înţelegere”, a mai explicat Salvaţi Copiii Suceava.

Viceprimarul USR PLUS al oraşului Suceava, Teodora Munteanu, a câştigat o motocicletă second-hand la Festivalul Bucovina Rockfest, aflat la a treia ediţie şi care a fost organizat de Primărie în parteneriat cu Asociaţia Legio Phonix MC Suceava. 

Primăria a finanţat cu 40.000 de lei manifestarea.

Munteanu a anunţat, luni, că a hotărât să achite 5.000 de lei contravaloarea motocicletei, banii urmând a fi donaţi organizaţiei Salvaţi Copiii.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img