spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăVranceaSalvamont România acuză Jandarmeria Vrancea: Privitorii se cred mari salvatori. Jenanta atitudine...

Salvamont România acuză Jandarmeria Vrancea: Privitorii se cred mari salvatori. Jenanta atitudine domnilor jandarmi, eroi la privit !

-

Salvamont România acuză Jandarmeria Vrancea că și-a arogat, într-o postare pe Facebook, salvarea celor 12 muncitori blocați între ape la Nereju, deși operațiunea a fost realizată de salvamontiști.

- Reclama -

„Postare jenanta a jandarmeriei Vrancea care se lauda cu acțiunea de salvare făcută de Salvamont fără sa nominalizeze acest fapt. SALVAMONT Vrancea a realizat sistemului de evacuare, întreg echipamentul folosit a aparținut Salvamont, un salvamontist a trecut râul la cei surprinși de viitura , le-a pus hamuri de salvare pe ei și i-a asigurat pe tiroliana. Dar , asa e când privitorii se cred mari salvatori. Jenanta atitudine domnilor jandarmi, eroi la privit !

Și puteați sa ne aduceți și mulțumiri ca vi-am salvat drona pe care ați manevrat-o atât de profesional încât ați dat cu ea în apa, dar, dacă nu eram noi sa o recuperam nu mai aveați cu ce imagini sa va lăudați abilitățile de cameramani”, este postarea de luni seara a Salvamont România.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...