8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăMehedințiS-AU ASFALTAT ULIȚELE DIN SATUL BOBAIȚA, COMUNA MALOVĂȚ

S-AU ASFALTAT ULIȚELE DIN SATUL BOBAIȚA, COMUNA MALOVĂȚ

-

Împreună cu domnul primar al comunei Malovăț, Ion Michescu, am mers astăzi în satul Bobaița, acolo unde sunt pe ultima sută de metri lucrările de asfaltare a ulițelor, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, proiect aprobat de Guvernul PSD în anul 2017.În cadrul aceluiași proiect, lucrări de asfaltare s-au realizat și în satele Colibași, 23 august, Lazu, Malovăț și Negrești.Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte pentru comuna Malovăț, în urma căruia, locuitorii vor avea condiții de trai mult mai bune, afirmă pe Facebook președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

Este o promisiune făcută de mine și primarul Ion Michescu oamenilor și mă bucur că s-a concretizat. La toate investițiile realizate de Primăria Malovăț se adaugă cea realizată de Consiliul Județean, aceea prin care se reabilitează DJ 670, mai afirmă Georgescu.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]