spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeS-a vândut pe șest Dinamo sau e un aranjament de culise? Misteriosul...

S-a vândut pe șest Dinamo sau e un aranjament de culise? Misteriosul cumpărător e din Teleorman și are soția angajată la hotelul fraților Negoiță

-

Ionuț Negoiță nu mai este acționarul majoritar al lui Dinamo. Noul acționar, cu 93 la sută din acțiuni, este persoana care l-a ajutat pe Negoiță să achite datoria de 2 milioane de euro către Nicolae Badea, anunță Gazeta Sporturilor.

- Reclama -

Numele noului șef este George Drăghia ( foto, 29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria de două milioane de euro pe care Negoiță o avea la Nicolae Badea.

Soția lui Drăghia lucrează la hotelul Rin al fraților Negoiță.

GSP.ro a mai aflat faptul că Dinamo era singura proprietate pe numele lui Ionuț Negoiță care putea fi executată silit în cazul unei datorii. Lanțurile hoteliere și celelalte afaceri sunt deținute  în acte de rude ale lui fostului patron dinamovist, nu de el. Ionuț Negoiță nu mai deține în acte nicio proprietate.

 Lotus Perfect Products, un SRL ce vinde mături și crește struți şi cămile, înființat de numai 4 zile(!), care deține un capital social de doar 200 de lei și are unic acționar o persoană fizică născută în Turnu Măgurele, județul Teleorman, George Drăghia , a plătit pe nepusă masă uriașa sumă de 2.000.000 de euro în numele lui Ionuț Negoiță, anunța Fanatik.ro.

Firma fusese inființată cu câteva zile înainte.

Conform surselor GSP, Negoiță este în continuare patron în realitate, Drăghia fiind doar în acte.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img