spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăDezvaluiriS-a stricat șampania Moet/Veuve Clicquot la Casa del Mar: Se cere insolvența

S-a stricat șampania Moet/Veuve Clicquot la Casa del Mar: Se cere insolvența

-

Unuia dintre cei mai cunoscuți distribuitori de băuturi scumpe din România – dar care se ocupă și cu dezvoltarea imobiliară în Constanța și București – i se cere insolvența în instanță. Este vorba distribuitor de băuturi scumpe și dezvoltator imobiliar! De Silva (Casa del Mar), scrie Gândul.

- Reclama -

De Silva Intermed SRL distribuie în România băuturi first class – Moet/Veuve Clicquot -, dar firma controlată de omul de afaceri Virgil Călina este, totodată, și un dezvoltator imobiliar cu proiecte importante.

Proiectele imobiliare sunt localizate în Constanța (Mamaia) și București:

  • Casa del Mar – Mamaia
  • First Residence – Mamaia
  • Park Residence 6 – BucureȘti

Potrivit informațiilor obținute de Gândul, firma De Silva Intermed SRL întâmpină probleme în relația cu cumpărătorii, motivul fiind calitatea scăzută a apartamentelor livrate și ”gravele probleme de funcționalitate”.

Sursele Gândul afirmă că – în pofida prețului de 1.500 euro/ metru pătrat – clienții De Silva Intermed SRL care au cumpărat sau închiriat apartamente în ansamblul Casa del Mar ”sunt obligați să trăiască pe litoral ca în Evul Mediu, neexistând utilitățile necesare”.

Aceleași surse mai transmit că problemele semnalate la Constanța s-ar regăsi și în București.

Ansamblul Casa del Mar – conform informațiilor prezentate pe site – se află în ”cea mai dorită zonă din Mamaia Nord” și este (sau ar trebui să fie) ”un vis împlinit pentru cei ce își doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la țărm”, însă au apărut, iată, întrebări care încă nu și-au primit răspunsul.

Unul dintre aceste răspunsuri poate fi dat, după declanșarea procedurii de insolvență a De Silva Intermed SRL, chiar de judecătorii Tribunalului București.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img