spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăMehedințiS-a recepționat drumul între Dumbrava și Albulești/ Aladin Georgescu: Continuăm asfaltarea acestui...

S-a recepționat drumul între Dumbrava și Albulești/ Aladin Georgescu: Continuăm asfaltarea acestui drum în comuna Dumbrava până la granița cu județul Dolj, prin Valea Marcului, dar și în cealaltă direcție, până la intersecția cu DJ 561A care vine de la Bâcleș și duce la Tâmna

-

Astăzi s-a realizat recepția lucrărilor de modernizare pe care Consiliul Județean Mehedinți le-a contractat pe DJ 606A, între Dumbrava și Albulești, pe o lungime de 4,325 km. Este o investiție la care am ținut foarte mult pentru că locuitorii de aici primiseră până acum doar promisiuni și aveau nevoie de investiții concrete. Este o altă promisiune pe care am reușit să o onorez pentru oameni, împreună cu colegii din Consiliului Județean, la fel ca multe altele!, a scris pe facebook președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

POSTAREA LUI ALADIN GEORGESCU:

Anul trecut am semnat contractul de execuție, mă bucur că firma de construcții s-a încadrat în termenul prevăzut, iar în urma verificărilor care au avut loc s-a dovedit că și lucrările sunt de calitate.

Pe lângă platforma drumului care se încadrează în normele în vigoare, s-au realizat podețe transversale, șanțuri, s-au amenajat 21 de intersecții cu drumurile laterale și 230 de accese către proprietățile oamenilor. Au fost montate 26 de indicatoare de circulație, 5 borne kilometrice și s-a realizat și marcajul transversal.

Venim și cu o nouă promisiune pe care o vom onora! Avem în vedere ca anul viitor să continuăm asfaltarea acestui drum în comuna Dumbrava până la granița cu județul Dolj, prin Valea Marcului, dar și în cealaltă direcție, până la intersecția cu DJ 561A care vine de la Bâcleș și duce la Tâmna.

Mulțumesc pentru încredere!
Împreună, ducem Mehedințiul pe drumul cel bun!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...