spot_img
19.3 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăMehedințiS-a realizat recepția la terminarea lucrărilor la cele două sensuri giratorii de...

S-a realizat recepția la terminarea lucrărilor la cele două sensuri giratorii de pe DJ 562A, Rogova-Cioroboreni-Patulele

-

S-a realizat recepția la terminarea lucrărilor la cele două sensuri giratorii de pe DJ 562A, Rogova-Cioroboreni-Patulele, investiții ale Consiliului Județean Mehedinți.

Unul dintre cele două sensuri se află la intersecția cu DJ 606, Jiana – Hotărani – Vânju Mare, în punctul cunoscut drept Stejerica, iar cel de-al doilea, la Vânjuleț, la intersecția cu drumul care duce în Dealul Stârmina.

“Construcțiile nu doar că au o contribuție semnificativă la fluidizarea traficului, ci aduc și o valoare estetică deosebită Drumului Județean 562A ce a fost reabilitat tot în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Mehedinți, iar recepția s-a realizat în cursul anului trecut.

În urma investiției recepționată astăzi, s-a consemnat calitatea lucrărilor, cele două sensuri fiind bine realizate, semnalizate cu indicatoare și marcaje, vizibile atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Totodată, în cele două amplasamente s-a realizat iluminatul cu becuri de tip led, astfel încât, să reducem consumul de energie electrică.

Mă bucur că prin această investiție, onorăm promisiunea făcută cetățenilor din această zonă a județului, dar și celor care locuiesc în Drobeta Turnu Severin și tranzitează DJ 562A, către casele părinților din mediul rural.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...